L'illa de les 160 diferències + El país dels 260 clons

FITXA
=====
Títol: L'illa de les 160 diferències
Autor: Meritxell Martí
Il·lustrador: Xavier Salomó
Edició: Cruïlla
Edat: a partir de 9 anys
Temàtica: llibre-joc


RESSENYA
=========
Un llibre-joc magnífic.

Acompanyant l’Estel i el Pol al llarg de la seva aventura es té l’oportunitat d’endinsar-se en un món màgic amb personatges de tot tipus. Les il•lustracions són divertides i molt atractives i contenen petites solapes que marquen la continuació de la història d’una pàgina a l’altra.

La gràcia és anar trobant les diferències entre les dues planes, cada vegada en són més i més complicades fins arribar a l’última cara que on en un desplegable que mostra l’estudi dels dos il•lustradors s’ha de trobar una única diferència. En sereu capaços? Tot un repte per a fer tot sols o acompanyats a veure qui les troba primer. Un encert d’obra.

***

FITXA
=====
Títol: El país dels 260 clons
Autor: Meritxell Martí
Il·lustrador: Xavier Salomó
Edició: Cruïlla
Edat: a partir de 9 anys
Temàtica: llibre-joc


RESSENYA
=========

Aquesta és la peculiar seqüela de L’illa de les 160 diferències. Aquest cop l’Estel i en Pol s’endinsen en un nou món, però aquesta vegada, en compte de trobar diferències, es demana als lectors de l’obra que cerquin semblances. Dos óssos, sis bruixes... Els elements idèntics es van multiplicant a mesura que s’avança en el llibre. Tot un repte que deixa a petits i grans encantats davant les encertadíssimes il•lustracions d’aquests esplèndids autors. A l’última plana se’ns torna a situar a la cambra dels autors per cercar una nova parella d’idèntics... els sereu capaços de trobar?

Com bé diu la Paula Jarrín “El país dels 260 clons ho té tot: l’excusa per poder seure amb els nens i nenes de la casa a gaudir d’una bona estona de complicitat i tornar a ser petits per un moment, o jugar plegats a trobar clons, a trobar complicitat, mirades que s’entrecreuen, mans que busquen i es troben, il•lusió de descobrir un nou clon, l’alegria dels pares al descobrir el somriure i la satisfacció d’haver completat una pàgina. És la màgia del llibre, que traspassa totes les fronteres i es converteix en molt més que un munt de fulls plens de lletres i de dibuixos. I amb aquest llibre això passa, us ho puc garantir”.

No hay comentarios: