Atrapats a la xarxa

FITXA
=====
Títol: Atrapats a la xarxa
Autor: Michelle Gagnon
Il·lustrador: -
Edició: Fanbooks, 2014
Edat: a partir de 12 anys
Temàtica: pirates informàtics, tràfic d'òrgans


RESSENYA
=========
Primera part d'una trilogia que porta el ritme i la intriga de les novel·les distòpiques de moda al terreny de la informàtica.
Els protagonistes són dos nois de 15 anys amb realitats socials oposades:
La Noa és orfe, crescuda entre centres socials i cases d'acollida, però ara mateix amb certa “independència” gràcies a la seva intel·ligència i les seves habilitats com a pirata informàtic.
Peter, fill de casa bona, és una adolescent que ha trobat a la xarxa els amics i el sentit a la vida que no troba en el seu entorn social.
Una taula d’operació enmig d’una nau industrial, una cicatriu que abans no hi era, un accident, potser l’atzar, però sobretot, uns homes grisos al servei d’una terrible organització mafiosa, seran els culpables que Noa i Peter es trobin i es necessitin per a sortir en vida de tot plegat.
Hi ha més gent implicada de la que podríem creure a primera vista, caldrà doncs corre molt i no refiar-se de ningú. Fins i tot potser caldrà trobar ajuda en altres joves hackers disposats a arriscar la vida per desmantellar aquesta xarxa criminal d’abast mundial.

Llegeixo a la web de Michelle Gagnon que després d’aquest primer títol (en anglès Do not turn around) ja estan publicats en anglès la segona part Do not look now i la tercera, Your say let go.

Senyors de Fanbooks, estarem pendents de la traducció al català.

No hay comentarios: