Fèlix, ets un desastre!

FITXA
=====
Títol: Fèlix, ets un desastre!
Autor: Jakob M. Leonhardt
Il·lustrador: Fréderic Bertrand
Edició: Animallibres, 2014
Edat: a partir d'11 anys
Temàtica: escola, adolescència


RESSENYA
=========
En Fèlix és un adolescent de 15 anys a qui no li agrada l'escola. El seu objectiu és esquivar les classes i els professors. Com a molts adolescents, no li agrada el seu cos i vol passar desapercebut fins que un dia arriba la bella Charleen a l'escola. Des d'aquell dia competeix amb en Robert Maschman, el guapo de l'escola, per ella. Però en Fèlix és un desastre i res no li surt bé. Al final, però, s'adona que la Charleen no era la noia fantàstica que havia imaginat.

Un llibre molt divertit i ben escrit, absolutament recomanable per a nois i noies a partir dels 11 anys, com el meu fill Martí que se'l va llegir en pocs dies. Acompanyen al text divertides il·lustracions de Fréderic Bertrand, dibuixos dels personatges però també de monstres imaginaris i de lletres, tot a tinta blava, com les de boli que es fan als marges dels llibres durant les dures jornades escolars, així com taques descurades de tinta grisa.

En Jakob M. Leonhardt és escriptor i músic i enginyer de so que viu entre Hamburg i Tòkio. Ha publicat uns quants llibres més amb el personatge d'en Félix, que esperem es publiquin aviat a casa nostra.

No hay comentarios: