Cómo ser un explorador del mundo. Museo de (arte) vida portàtil

FITXA
=====
Títol: Cómo ser un explorador del mundo. Museo de arte vida portàtil
Autor: Keri Smith
Il·lustrador: Keri Smith
Edició: Fonde de Cultura Económica, 2013
Edat: a partir de 9
Temàtica:


RESSENYA
=========
Manca d’imaginació a la nostra societat? Col•loquem als artistes en un gloriós i altíssim pedestal? Ens agradaria ser-ho? Tenim por a experimentar? Potser aquí tenim la resposta.

Aquest llibre és un recull de 59 activitats, experiències sensorials i artístiques, exploracions per a totes les persones que desitgin jugar amb elles. A cada pas de pàgina ens trobem amb una nova experiència presentada de forma molt despreocupada, propera i entenedora.

El llibre pot crear una certa contradicció o debat, l’acte artístic ha de ser original i espontani? És lícit una espècie de manual per ser artista a manera de llibre de receptes?

L’autora però al títol ha tatxat la paraula art i la substitueix per vida enfocant clarament l’obra cap a una necessitat vital i traient-nos de sobre el pes que la paraula art té dintre de la nostra societat

I, certament, ens quedem amb una visió positiva donat que, si juguem, ens ho passarem molt bé.

No es pot negar que, a partir dels suggeriments, ens vinguin al cap noves idees o que coses les coses més banals i que ens passen desapercebudes poden convertir-se si volem en un nou i fantàstic món.

Ideal per a persones amb inquietuds i per a treballs en grup.

[Web de l'autora]
[El llibre a Brain Pickings]

No hay comentarios: