Et desafio a no badallar

FITXA
=====
Títol: Et desafio a no badallar
Autor: Hélène Boudreau
Il·lustrador: Serge Bloch
Edició: Barbara Fiore, 2012
Edat: a partir de 3 anys
Temàtica: anar a dormir, badalls


RESSENYA
=========
Els badalls són traïdors. Apareixen quan menys t’ho esperes. Tu fas la teva, estàs construint la torre de peces més alta de la història de l’univers, o disfressant el gat i, de sobte... estires els braços, se’t tanquen els ulls, la boca se t’obre de bat a bat, la llengua se’t cargola i mmm... ummm... uoaaahm!, surt un badall. I abans no te n’adonis, t’envien a l’habitació perquè et posis el pijama!

Així comença aquest conte, que és un manual per evitar els badalls, i tot el que comporten, ja se sap: haver d’anar al llit quan t’ho estaves passant tant i tant bé!. L’album recull tot de consells per lluitar contra els badalls: que no te’ls encomanin, que no t’entrin ganes de posar-te còmode, o de fer el mateix que els personatges dormilegues de contes....

El conte resulta molt divertit, les il•lustracions senzilles i clares, ens ensenyen a l’infant que lluita per no badallar, i es produeix un doble discurs: el de les imatges i el del text... perquè, si el llegiu, us desafio jo a no badallar!

Un altre conte perfecte per anar a dormir!

No hay comentarios: