Mi madre es un troll

FITXA
=====
Títol: Mi madre es un troll
Autor: Helen Limon
Il·lustrador: Sara Ogilvie
Edició: Editorial Milrazones, 2013
Edat: a partir de 8 anys
Temàtica:


RESSENYA
=========
Què divertit! Més d’una persona, i si sobretot té fills de l’edat de la protagonista, veurà com els seus llavis comencen a doblegar-se en un somriure contingut de complicitat.

“La meva mare és un troll” pot ser perfectament la frase que tot adolescent pot tenir al seu cap en aquesta la nostra societat actual. I és que l’autora ha escrit el llibre per respondre a la seva vivència personal.
Divertida i fresca fins al final, aquesta obra escrita per Helen Limon i il•lustrada per Sara Ogilvie farà que el l’espectador gaudeixi d’una lectura ràpida ajudat d’unes il•lustracions ràpides i de traç i composició desenfadats. Aquesta lectura i visionat de ben segur es repetiran per tornar a viure l’experiència i per a fixar-nos més en els detalls de les il•lustracions d’Ogilvie que només amb dues tintes s’ensurt brillant-ment (no deixeu la visita de la seva pàgina!).

L’humor es basa en crear situacions contradictories entre allò que llegim, allò que veiem i allò que l’espectador sap (en teoria per l’experiència) però la protagonista encara no.

Pares i mares amb fills adolescents, teniu un regal perfecte per fer o...per fer-vos.

No hay comentarios: