Canción de Navidad

FITXA
=====
Títol: Canción de Navidad
Autor: Charles Dickens
Il·lustrador: Roberto Innocenti
Edició: Kalandraka, 2011
Edat: de 8 a 99 anys
Temàtica:


RESSENYA
=========
Ho reconec a aquestes alçades dono gràcies que s’hagi acabat el Nadal. Les intenses trobades familiars, els dinars copiosos i l’aspecte cada cop més comercial d’aquestes festes, en la meva opinió, li estan restant una gran part de l’encant i la màgia que uns anys enrere li atribuïa, és per això que recuperar clàssics com la Cançó de Nadal de Dickens, que per cert el proper 7 de febrer es commemora el bicentenari del seu naixement, esdevé un bàlsam curatiu que em reconcilia amb aquestes festes, com el senyor Scrooge recapitulo posant una balança el bo i dolent i reconec que la màgia segueix sent-hi present, únicament que es troba sota algunes capes sobreres.


Ambientat al Londres de l’època victoriana, Canción de Navidad és un clàssic inoblidable de la literatura universal, il•lustrat per un dels més prestigiosos artistes internacionals. L’editorial Kalandraka ens va presentar, aquest passat Nadal, una exquisida edició per gaudir d’una lectura que enalteix l’esperit nadalenc. Els tres Fantasmes dels Nadals Passats, Presents i Futurs revelaran a l’avar Scrooge com la cobdícia, el despreci, la soledat i el desamor estan destruint la seva vida. Un llibre essencial que destaca per la riquesa i la precisió del text de Dickens, i per les imatges hiperrealistes del sempre genial Innocenti, que ofereixen múltiples perspectives visuals, totes elles superbes.


Un títol que sota cap excusa pot faltar a la vostra biblioteca, per l’excel•lent qualitat del text i les il•lustracions que el formen, el millor de Dickens i Innocenti en un preciós volum editat per Kalandraka.

No hay comentarios: