Doña Eremita, reina de la carretera

FITXA
=====
Títol: Doña Eremita, reina de carretera
Autor: Quentin Blake
Il·lustrador: Quentin Blake
Edició: Ekaré, 2013
Edat: a partir de 5 anys
Temàtica:


RESSENYA
=========
És el tercer llibre de Doña Eremita (Mrs. Armitage), de qui ja coneixíem La senyora Marina i la gran onada i Doña Eremita sobre ruedas. En aquesta ocasió, l’Anastasia rep una carta del seu tiet, en què li diu que li regala el seu cotxe, perquè s’ha comprat una moto. Ella decideix anar a donar una volta amb el cotxe, i així comença la seva aventura: començarà a tenir incidents que li faran, a poc a poc, anar perdent peces del seu nou cotxe. Cada vegada que perd una de les peces, trobem la mateixa cantarella:

‘Tapas, ¿quién las necesita? Así que se las llevó al chatarrero y siguieron su camino’. 

I axí amb el parafang, el para-xocs, el capó, el sostre...

Quan el cotxe sembla destrossat, es troba el tiet i els seus amics amb les motos, que troben la ‘nova màquina’ de l’Anastasia fabulosa. Entre tots, l’equipen per convertir-la en la Reina de la carretera!

La història és divertida, amb repeticions i onomatopeies diverses que de ben segur en faran de la seva lectura oral una història ben divertida per als més petits.

Les il•lustracions no ens deceben gens, i, de fet, trobem alguns referents a les històries anteriors que ens fan l’ullet als seguidors d’aquesta dona aventurera.

No hay comentarios: